Treningsmenyen

Pilates er annerledes trening og vi har laget en meny som svarer på ulike behov. Vi fokuserer på ditt potensiale, din funksjonalitet og din livskvalitet

Det er ikke likegyldig hvor du er i livet, om du er en morgenfugl, om du liker å trene eller hater det, om du er toppidrettsutøver eller nettopp har født et barn. Vi ønsker å møte deg med et tilbud som passer deg der du er nå. Vi har en klar overvekt av kunder som ønsker privattimer, men vi tilbyr også duotimer og grupper.

Privattime på alle Pilatesapparatene med en av våre internasjonalt sertifiserte instruktører

Pilatesmetoden er basert på både bruk av apparater og øvelser på matte på gulvet. Her får du alt metoden er:

 • Fleksibelt tidpunkt fra 07:00 til 21:00 og den dagen som passer deg, inkludert helger
 • Prøvetime til halv pris
 • Fullstendig skreddersydd treningsopplegg
  • Passer for toppidrettsutøvere som vil forebygge skader, rehabilitering og generelt få en bedre restitusjon
  • Passer for alle som sliter med kroniske smerter eller sykdommer. De som vil ha en bedre hverdag
  • Passer for alle som ønsker å få en bedre holdning og en bedre kroppsbevissthet
  • Passer for alle som trenger å bli venn med seg selv og kroppen sin. Alle som har drevet, eller driver krig mot seg selv. Nå kan du finne ro, fokus og gradvis bygge fysisk og mental styrke
Reserver en privattime nå

Duotime to personer på apparater med instruktør – ta med en du er glad i på en happy hour

 • Fleksibelt tidpunkt fra 07:00 til 21:00 og den dagen som passer dere, inkludert helger
 • Prøvetime til halv pris
 • Fullstendig skreddersydd treningsopplegg for dere begge
Her kan du reservere en duotime for deg og den du vil trene sammen med

Gruppetimer på matte

Små grupper på maks 8 personer gjør at alle får en personlig oppfølging. Vi gir også alternative øvelser til de som trenger det. Sikkerheten kommer først her også. Derfor oppfordrer vi gjerne nybegynnere til å ta minst en privattime før de blir med på gruppetime.

Hos oss er vi som en liten familie hvor vi inkluderer alle som kommer. Noen har vært hos oss siden før vi åpnet dørene og de deler gjerne sine erfaringer med andre. Det ligger verdifull læring og god stemning i alt dette. Ditt bidrag i en gruppe er verdsatt av alle de andre. Husk at det ikke handler om prestasjon, men om din og de andres gode trenings opplevelse.

Hos oss er ingen gruppetime lik. Vi vil alltid spørre deg om hvordan dagen din er og hva du trenger. Så bygger vi sammen akkurat den timen alle deltagerne ønsker seg. Litt for hver on en især. Men instruktøren har regien og leder deg til en fullstendig gjennomgang av hele kroppen, uansett hjelpemiddel eller valg av øvelser. Slik at du kan gå ut døra med godfølelsen.

Timeplanen for gruppene kan du laste ned som PDF eller gå direkte til bookingportalen for å se hvor det er plass og hva som skjer de nærmeste timene og dagene.

 • Pilates for alle etter jobb er en time som alle kan bli med på. En avslutning på dagen som kvitter deg med spenninger, gir ny energi, styrke, balanse, bedre holdning og samtidig roer ned kroppen slik at du sover bedre
 • Pilates til lønsj er åpen for alle som trenger en god pause midt på dagen. Eller kanskje du ikke er morgenfugl og at det passer bedre for deg å trene senere. Vi tar hensyn til ditt behov og legger opp timen i forhold til deltagerne. Alle skal bli sterkere og fortsette dagen med godfølelsen i kroppen.
 • Pilates for morgenfugler er vår favoritt. Det finnes ingen bedre måte å starte dagen på. Alle kan bli med og finne denne livskraften som blir med deg resten av dagen. Vi jobber målrettet med å ruste opp kroppen for å tåle den dagen som ligger foran deg. Du blir sterk, lang, kan senke skuldrene og puste.
 • Pilates for en bedre hverdag er et konsept vi bygger videre på fra vår forskning på fibromyalgi. Erfaringene herfra er overførbare til alle som ønsker å finne mer ro, styrke og harmoni i kroppen til å mestre hverdagen bedre. Det handler om å bli din beste venn og få fred med kroppen. Joseph Pilates sa det enkelt: «Du må ta vare på kroppen din, det er det eneste stedet du har å bo»
 • Pilates hardkjør er for deg som er mer rutinert og vil ha en litt tøffere treningstime. Du mestrer teknikken og har ingen vondter som hindrer deg. Her kjører vi mer klassisk Pilates, ispedd Spiraldynamik og utfordrer styrke, kroppsbeherskelse, balanse, fleksibilitet, sentrering, koordinasjon, pust, kontroll og holdning. Nye utfordringer hver gang. Det bli aldri kjedelig.
 • Pilates for 2 – mamma og baby er den beste investeringen du kan gjøre som nybakt mamma. Hele kroppen din har utført den viktigste jobben et menneske kan gjøre. Og hele kroppen har bidratt. Derfor trenger den hjelp til å finne tilbake til en styrke som vi bygger innenfra og utover. Vi har spesiell kompetanse hos Ekilibre Pilates. Les mer om den her
SPESIELT Tilbud

KLIPPEKORT

Klippekortet gir 10% rabatt på alle typer timer og gir full fleksibilitet.

Vi lever travle liv og ukene ligner ikke alltid på hverandre. Derfor er det godt å vite at klippekortet kan brukes når du har tid til å trene. Det gjør det mulig å kombinere privattimer på apparater med gruppetimer uten ekstra kostnad. Så slipper du betale støttemedlemskap når du av en eller annen grunn ikke får det til