Instruktørene

Kristin Nilseng

Kristin har sin trener bakgrunn fra håndball og fitness i Sveits. Hun har vært håndballtrener, spinninginstruktør, Les Mills instruktør og utviklet Pilates konseptet «Motherfit» for gravide og kvinner etter fødsel i Sveits.

«Pilates gir en fysisk og mental styrke. Det er så mye mer enn mekanikk. Pilates handler om fred og omsorg for seg selv»

Etter en ulykke på telemark i alpene oppdaget hun Pilates i 2002. Hun jobbet som en av de første sertifiserte Pilatesinstrukterene på den tiden i fransktalende Sveits, ved siden av jobben ved det norske konsulatet og etterhvert som kommunikasjonskonsulent og office manager.

Født og oppvokst på Lillehammer kom hun tilbake til byen i 2012 for å bidra som første ansatt i organisasjonskomiteen for ungdoms-OL etter 30 år i utlandet.

I 2016 fulgte hun endelig drømmen og lidenskapen og startet Ekilibre Pilates i Storgata på Lillehammer.

Kristin er en lidenskapelig instruktør med flere sertifiseringer i både klassisk og moderne Pilates. Kristin slutter aldri å gå på kurs og drømmer om å se Pilates bli anerkjent av norske helsemyndigheter.

Kristin underviser på norsk, engelsk og fransk.

Guri Rudi

Pilates instruktør, sertifisert av Lolita San Miguel

Guri startet sin reise i pilatesverdenen i 2016 hos Ekilibre Pilates. Hun ble selv raskt avhengig av Pilates og sertifiserte seg som instruktør i 2023.

Som instruktør ønsker Guri å gi god veiledning for å skape god effekt av pilatestimen. Hun ønsker at flere skal oppleve hvilken positiv virkning Pilates har på den psykiske og fysiske helsen, og at Pilates er for alle.

«Jeg er fascinert av hvordan Pilates hjelper kroppen i balanse».

Guri er spesielt ivrig etter å videreutvikle og oppdatere seg ved å regelmessig delta på workshops og ulike instruktørkurs.

Guri jobber til daglig med folkehelsearbeid hos Statsforvalteren i Innlandet og har et sterkt engasjement for forebyggende og helsefremmende arbeid. Guri er glad i all type trening og friluftsliv. Hun er mor til to.