OM EKILIBRE PILATES

Vi har en visjon
– Joe’s vision

Pilates er en solid treningsmetode med stor internasjonal anerkjennelse. Stadig flere oppdager hvordan denne treningen bidrar til bedre fysisk og mental helse i en stadig mer krevende hverdag.

Det er ikke likegyldig hvor du er i livet, hvilken historie kroppen din har, hvilke arr du bærer på eller hva du drømmer om. Som Pilatesinstruktør vil jeg ta hensyn til alt dette for å lage det optimale treningsprogrammet for deg. Pilates er annerledes trening, det er en bruksanvisning for kroppen, derfor inviterer vi deg først til en prøvetime. Denne timen bruker vi til å snakke sammen, bli kjent og ta en grundig analyse av dine behov.

Pilates apparatene utgjør den store forskjellen, hvor du vil stimulere det autonome nervesystemet. Slik får du en god kontakt med kroppen din og en spesielt god fysisk og mental treningseffekt. Med regelmessig og fokusert trening oppnår du bedre kroppsbeherskelse, koordinasjon, styrke, fleksibilitet og konsentrasjon. I tillegg til mindre smerter og plager, færre skader og en bedre stressmestring.

Vi kan garantere treningsglede og godfølelse – den tar du med deg ut i hverdagen og i alt du gjør.

Ekilibre Pilates har eksistert på Lillehammer i 7 år. Vi er ydmyke og takknemlige for alle som har funnet veien til oss. Alle instruktørene hos oss har en eller flere internasjonalt anerkjente sertifiseringer og vi instruerer i både klassisk og moderne Pilates. Les mer om vår kompetanse her

Hos oss skal du føle deg trygg

Ekilibre Pilates er de eneste i Norge som har gjennomført en pilotstudie på virkningen av Pilates i samarbeid med Revmatismesykehuset. Les mer om forskningen vår her

Ekilibre Pilates er del av et stort internasjonalt nettverk av Pilates master trainers og har direkte kontakt med de siste gjenlevende som lærte og ble sertifisert av mesteren selv. Nærmere originalen og geniet kommer du ikke. Som de eneste i Norge er vi sertifisert av Lolita San Miguel gjennom hennes Legacy program. Les mer om Lolita’s Legacy her. Les mer om Mary Bowen her

Vi inspirert av dyktige og kunnskapsrike Pilates instruktører fra hele verden. Nærmest oss er Iva Mazzoleni og Michael Fritzke og Ton Voogt. Sammen deler vi en ydmyke fascinasjon for metoden og et ønske om å ta den videre og gjøre den stadig mer relevant for dagens travle menneske. Les mer om Iva her.

Vi tror på mangfoldet og respekten for hverandre. Vi mener ikke at vi har alle svarene eller at vår måte å undervise på er den eneste rette. Ydmykhet og nysgjerrighet leder oss til stadig utvikling. Vi kan alltid lære mer.

Verden går videre og vi er ikke de samme menneskene nå som for 100 år siden. Derfor må vi også tilføre litt for å utvikle metoden videre. Lære mer om nyere forskning på anatomi, kropp og helse. Måler er å gjøre Pilates relevant og nyttig for å ruste opp

Vi kan ikke endre hvordan samfunnet og ny informasjonsteknologi stresser oss, men vi kan hjelpe deg å beskytte deg slik at du tåler hverdagen bedre.

Fordi vi ikke tror vi har alle svarene og er lidenskapelig opptatt av det vi gjør, samarbeider vi tett med dyktige aktører innenfor tradisjonell og alternativ helse på Lillehammer. Fysioterapeuter, osteopater, akupuktører, massører, kiropraktorer, fastleger, og andre terapeuter som så inderlig ønsker å hjelpe andre til bedre helse.