For foreninger og bedrifter

Bedrifter har plikt og ansvar for å ta vare på sine ansattes helse. Interesseorganisasjoner som Norsk Revmatikerforbund bidrar på sin verdifulle måte

Ekilibre Pilates har samarbeidet med Lillehammer Revmatikerforening i over 5 år og kan glede oss over gode resultater og fornøyde medlemmer. Vi tibyr både faste gruppetimer og duo og privattimer til en snill medlemspris. Ta kontakt med dem direkte for påmelding på gruppetimene. I tillegg samarbeider vi med NRF om andre kurstilbud og helger med trening på fjellet.

Dersom du leder en forening eller en interesseorganisasjon, et idrettslag eller en klubb må du gjerne ta kontakt for en uforpliktende prat.

Les gjerne om det forskningsprosjektet vi gjennomførte i samarbeid med forskere fra Revmatismesykehuset på Lillehammer. En pilotstudie som ga noen lovende indikasjoner på at Pilatesmetoden egner seg godt for personer med muskel- og skjelettplager. Vi deler noen av resultatene her og ta kontakt dersom du vil lese hele rapporten.

Store og små bedrifter oppfordres i dag til å jobbe etter FNs bærekraftmål. Et av de viktige målene er å ta vare på de ansatte og deres helse.

Flere bedrifter har tatt kontakt med oss for å sette opp faste gruppetimer for sine ansatte. Andre subsidierer sine ansatte mot kvittering fra oss. Pilates kan være den treningen som ruster opp kroppen til å tåle en lang dag foran en skjerm eller tunge løft og lange vakter i helsetjenesten. Ta kontakt dersom du vil diskutere ulike løsninger med oss.