Hvor starter jeg?

Pilates er funksjonell trening som tilpasses ditt individuelle utgangspunkt, behov og ønske.

Du kan la Pilates bli en spennende reise for deg. En investering i den bruksanvisningen for kroppen som du kanskje ikke visste du savnet. Det viktigste for oss er hva du bruker denne nye kroppsbevisstheten, styrken, mobiliteten og energien til i hverdagen.

For at du skal få maksimalt utbytte av treningen hos Ekilibre Pilates anbefaler vi alle å ta minst en privattime med en instruktør først. Dette har med din helse og sikkerhet å gjøre. Vi vil ikke at noen skal skade seg.

Bestill din uforpliktende privattime med Guri eller Kristin

Husk at denne metoden krever litt mer oppmerksomhet, fokus og kunnskap fra instruktøren enn det du kanskje finner på et vanlig treningssenter. Du vil merke forskjellen. De fleste fortsetter å trene enten alene med instruktør på Pilates apparatene eller sammen med en venn.

Dersom du er litt mer dreven og har trent Pilates før, og samtidig liker det sosiale ved å trene sammen med en gruppe, da er gruppetimene noe for deg. Det er jo også et spørsmål om hva slags budsjett du har og hvor mye du kan investere i egen helse.

Reserver plassen din på en gruppetime

I tillegg er det en god kombinasjon å gjøre begge deler: både privattimer på apparater og gruppetimer på matte på gulvet. Da kommer resultatene fort!

Vi har tusenvis av ulike øvelser og variasjoner, slik at vi alltid vil kunne finne akkurat det som passer for deg. Dessuten blir det aldri kjedelig, fordi vi kan alltid finne en ny artig vri og en ny utfordring til deg.

SPESIELT Tilbud

KLIPPEKORT

Klippekortet gir 10% rabatt på alle typer timer og gir full fleksibilitet.

Vi lever travle liv og ukene ligner ikke alltid på hverandre. Derfor er det godt å vite at klippekortet kan brukes når du har tid til å trene. Det gjør det mulig å kombinere privattimer på apparater med gruppetimer uten ekstra kostnad. Så slipper du betale støttemedlemskap når du av en eller annen grunn ikke får det til