Ekilibre Pilates

Vi har en visjon - Joe's vision

Pilates er en solid treningsmetode med stor internasjonal anerkjennelse. Stadig flere oppdager hvordan denne treningen bidrar til bedre fysisk og mental helse i en stadig mer krevende hverdag. 

Tyske Joseph H. Pilates brukte mange år på å utarbeide denne metoden, som bygger på en dyp forståelse av det hele mennesket. Trening blir mer enn mekanikk og repetisjoner. Det autonome (viscerale) nervesystemet aktiveres i det vi kjenner som "body, mind, spirit" trening.

 Les gjerne mer om Pilates metoden her

Pilates er investering i egen helse

Studio

Joe Pilates hadde en visjon og et håp om at alle skolebarn i USA skulle lære øvelsene hans i gymtimene på skolen. Det skjedde aldri, og han var lite interessert i å tjene penger ved å beskytte metoden. Han ville bare at flest mulig skulle bruke den og bli lykkeligere!

Ekilibre er her i dag for å bringe denne visjonen om bedre helse for alle gjennom funksjonell, korrekt tilpasset fysisk aktivitet.

Joseph Pilates Studio

Hos Ekilibre er det ikke nødvendig å føre krig mot seg selv for å oppnå resultater og mestringsfølelse. Du må stelle godt med kroppen din og respektere den - det eneste stedet du har å bo i og den skal holde hele livet

Samarbeid og meningsfulle synergier

Ekilibre Pilatesstudio er tilknyttet et nasjonalt og internasjonalt Pilates nettverk med instruktører som alle er opptatt av kvalitet. Dette tilbudet kan ikke sammenlignes med noe av det fitnessindustrien tilbyr.

Det tar mange år å bygge nok kompetanse til å instruere Pilates i henhold til metodens grunnleggende prinsipper og kunne tilpasse den til individuelle behov.

Ekilibre Pilates samarbeider tett med leger, osteopater, fysioterapeuter og andre som bidrar med viktig kunnskap og forskning.

Osteopaten, manuellterapeuten og Pilatesinstruktøren jobber mye langs de samme prinsipielle linjene. Vi ser kroppen som en helhet og helse som et resultat av summen av hvordan vi lever. Derfor blir det så naturlig at vi samarbeider og vi har ett felles mål for deg: hjelpe deg til å finne veien til god helse og velvære - og bli der.

Sagt på en annen måte vil en terapeut se og rette opp det som hindrer kroppen din i å fungere godt - enten du er rørlegger, pensjonist, skiløper eller plaget med en kronisk sykdom. Deretter vil han be deg trene deg opp slik at du bryter det mønsteret som er årsaken til problemet. trening på Pilatesapparatene med kyndig veiledning er den mest effektive måten å nå ditt fulle potensiale.

Instruktørene og lidenskapen

Kristin Nilseng 5Sh Kuttet

Kristin Nilseng

Daglig leder og sertifisert Pilates instruktør

47 70 53 63

kristin@ekilibre.no

Marthe

Marthe Mythen Eriksen

Lærling og assisterende Pilates instruktør

Guri 2

Guri Rudi

Lærling og assisterende Pilates instruktør