Vår historie

7 år med Pilates i hjertet av Lillehammer

Ekilibre Pilates er drømmen som går i oppfyllelse. Lidenskapen for Pilatesmetoden som får et hjem i hjertet av Lillehammer. Den 1. september i 2016 erklærte Lillehammers ordfører byens Pilatesstudio for åpent. Da visste de færreste i byen hva Pilates var.

Siden da har mange funnet veien til oss. Vi fortsetter å gå på kurs og utvikle vår kompetanse. Vi er ydmyke overfor den oppgaven vi har og det ansvaret vi har for våre kunder.

Det er nesten umulig å finne kvalifiserte Pilates instruktører i Norge og derfor måtte vi sørge for utdannelsen hos oss. Det fikk vi til takket være et godt samarbeid med Lolita’s Legacy. Nå er vi 2 instruktører som har en sertifisering vi er alene om i Norge.

Som de eneste i Norge har vi gjennomført et forskningsprosjekt. Mye som et resultat av Covid pandemien. Da måtte vi tenker utenfor boksen.

Vi hadde ikke klart å bygge opp vår lille bedrift uten et solid nettverk og gode samarbeidspartnere.

Målene fremover er å utvikle «Den norske Pilatesskolen» og fortsette å arbeide for anerkjennelsen for metoden vår. Den dagen vi kan få helsebringende Pilates på grønn resept kan vi si at vi er i mål. I andre land dekker sykeforsikringene Pilates på lik linje med fysioterapi, kiropraktor og osteopati.