Partnere og nettverk

Vi tror ikke at vi sitter på alle svarene. Eller at vi er utlært. Våre samarbeidspartnere lokalt, nasjonalt og internasjonalt skal ha mye av æren for vår suksess. Uten deres støtte hadde det vært umulig å komme dit vi er i dag.

Det viktige samarbeidet lokalt med andre aktører innen helse og trening gjør at vi kan ha en verdifull dialog (dersom kunden ønsker det) om den beste løsningen for en kunde. Vi har en spesiell kontakt med Axes Helse, Sentrum Fysioterapi og Trening, samt Livscoach og Terapeut Kari Bø.

Revmatismesykehuset og Ekilibre Pilates samarbeidet om et forskningsprosjekt som vi ønsker å videreføre.

Når det lokale sykehuset og fastlegene anbefaler Pilates fremfor kirurgi, da blir vi veldig glade!

Når bedriftene dekker treningskostnadene hos oss og ber oss sette opp tilbud til dem, da jubler vi også.

Da vi fikk status som inkubatorbedrift gjennom Innovasjon Norge kunne vi virkelig begynne å jobbe med nye fremtidsmuligheter. Lillehammer Kommune og Innlandet Fylkeskommune har vært viktige finansielle støttespillere for oss.

Vi har hatt Pilates trening for Lillehammer Revmatikerforenings medlemmer siden 2017. Der har vi måttet øke antall grupper hvert år. Det skal sies at denne foreningen er unik og gjør en kjempeinnsats for sine medlemmer.

Vi vil alltid ha fokus på kvalitet og sikkerhet for våre kunder. Det nettverket vi er del av sprer seg over hele kloden. Det betyr at vi som instruktører har tilgang på kompetanse og faglig påfyll.

Det betyr også at vi kan holde oss oppdatert på nyere relevant forskning.

Ikke minst: Vi kan invitere spennende instruktører til Norge for å holde workshops på Lillehammer eller i nære fjellområder. Kom gjerne med forslag!