Pilates for nybakt mamma hver tirsdag kl 11

Pilates for 2 er en helt spesiell Pilates time for både mamma og baby

Riktig trening etter en fødsel kan forebygge mange plager senere i livet. Du kan se på det som en investering du aldri vil angre på.

Det er anbefalt å ikke starte barseltreningen før 6 uker etter en vanlig fødsel og noe lenger etter keisersnitt. 

Pilates er en treningsmetode som har spesielt fokus på de indre magemusklene, bekkenbunnen og de indre, stabiliserende musklene i ryggen. Belastningen på ryggen og bekkenet under svangerskapet kan være stor, magemusklene blir strukket i alle retninger og etter at barnet er født må kroppen tåle en ny type belastning. 

Relaksinet i kroppen gjør den også spesielt utsatt, noe som er nok en grunn til å velge riktig trening etter fødselen og unngå ekstrem stretching.

Gruppetimer på matte med maks 8 deltakere 

Til fast tid hver uke. Vi tar hensyn til ferier og helligdager. Gruppetimene er alltid i små grupper slik at alle får noe personlig oppfølging. Vi bruker hjelpemidler som små og store baller, strikker og ruller for å gjøre treningen mest mulig effektiv, variert og inspirerende. 


Esercizi Fitness Con Bambino

En baby er en hel revolusjon og etter fødselen er det lett å glemme å ta vare på seg selv. Barseltrening handler om å hente nye krefter, ta en pause og dele gleden og bekymringene med andre som forstår hvordan du har det.