Pilates for nybakt mamma

Riktig trening etter en fødsel kan forebygge mange plager senere i livet. Du kan se på det som en investering du aldri vil angre på.

Det er anbefalt å ikke starte barseltreningen før 6 uker etter en vanlig fødsel og noe lenger etter keisersnitt. 

Pilates er en treningsmetode som har spesielt fokus på de indre magemusklene, bekkenbunnen og de indre, stabiliserende musklene i ryggen. Belastningen på ryggen og bekkenet under svangerskapet kan være stor, magemusklene blir strukket i alle retninger og etter at barnet er født må kroppen tåle en ny type belastning. 

Relaksinet i kroppen gjør den også spesielt utsatt, noe som er nok en grunn til å velge riktig trening etter fødselen og unngå ekstrem stretching.

Private timer på Pilatesapparater 

Du velger dag og tid. Velg mellom 10 eller 20 seanser på Pilatesapparater med en instruktør som virkelig får deg til å gi det lille ekstra. Antall seanser og passende tidspunkt på døgnet bør avtales med instruktøren på forhånd. Vi tar hensyn til om kroppen din fungerer best på morgenen eller senere på dagen. Du kan få en slik seanse fra kl 7:00 på morgenen til kl 21:00 på kvelden mandag - fredag og mellom 10:00 og 15:00 på lørdag. 

Dersom du ikke kan komme til studioet kommer instruktøren til deg der du er. Da vil seansen foregå på samme måte, men ved bruk av mindre hjelpemidler tilpasset ditt behov.

Etter 10 eller 20 private seanser kan du gå over i en mini-gruppe på apparater. Spør instruktøren om du er klar for dette!

Gruppetimer på matte med maks 8 deltakere 

Til fast tid hver uke. Vi tar hensyn til ferier og helligdager. Gruppetimene er alltid i små grupper slik at alle får noe personlig oppfølging. Vi bruker hjelpemidler som små og store baller, strikker og ruller for å gjøre treningen mest mulig effektiv, variert og inspirerende. 


En baby er en hel revolusjon og etter fødselen er det lett å glemme å ta vare på seg selv. Barseltrening handler om å hente nye krefter, ta en pause og dele gleden og bekymringene med andre som forstår hvordan du har det.