Pilates for seniorer

Pilates kan bidra til å heve livskvaliteten for deg som merker at du ikke orker like my som før. Fokuset på å styrke sener, ledd og kjernemuskulatur gir dem økt funskjonalitet og en lettere hverdag. Spesielt individuelt tilpasset trening kan vise seg å gi gode resultater i form av bedre balanse, bedre kroppsholdning, mindre smerter og økte krefter og fleksibilitet som gjør deg  bedre i stand til å mestre daglidagse gjøremål. 

Pilates 0004 Image005

Ekilibre Pilates tilbyr både gruppetimer som er spesielt tilpasset eldre og private timer på Pilatesapparater. I tillegg kommer vi gjerne hjem til de som ønsker det.

Gruppetimene har maksimum 8 deltakere og vi sørger for å ta oss tid til hverandre og gjøre dette til et sted hvor vi kan snakke sammen om trening og verdighet. Fordi Pilates handler om mer enn bare trening - det handler om å bli eldre med hodet høyt hevet! 

Se treningsmenyen for når gruppetimene finner sted. De foregår til faste tider hver uke.


Privat trening på Pilatesapparater inkluderer:

  • Gratis prøvetime på Pilatesapparater med instruktør (1 seanse)
  • Fullstendig analyse av holdning (posture analysis) behov og personlige mål (1 seanse)
  • Instruktøren utarbeider et personlig treningsprogram, i studio eller der du er, og anbefaler evt. øvelser som kan gjøre hjemme mellom seansene
  • Jevnlige treningsseanser på Pilatesapparater med et avtalt intervall og over en avtalt periode
  • Adgang til alle fasilitetene på Ekilibre Pilatesstudio (drikke, håndklær, dusj og produkter)


Menneskets muskelstyrke kan synke med så mye som 50% fra 30 - 80 år dersom den ikke vedlikeholdes. Men det er aldri for sent å begynne å trene styrke. En studie av effekten av Pilates for eldre fra USA viser en økning på 110% over en 10 ukers periode!