Pilates for morgenfugler

Pilates for alle som liker å starte dagen med en frisk treningsøkt. Liten gruppe på maks 6 gir kvalitet og god oppfølging

Hos oss kan du starte dagen på den best tenkelige måten. Dette er den geniale timen for deg som ikke alltid har tid til å ta vare på kroppen på slutten av dagen. Gjør det til en ny god vane i det nye året og hvorfor ikke ta med en kollega, en venn eller et familiemedlem? Men husk at vi nå kun har små grupper på maks 6 personer. Slik kan vi respekterer smittevernet og kan trene trygt. 

Ekilibre Sort Hvitt2 0005 Kristinhjhg

For deg som vil ha en ny trenings-utfordring

Med Pilates kan du ta treningen et steg videre og få et nytt forhold til ordet bevegelse og til kroppen din. Dersom du allerede er opptatt av trening og elsker nye utfordringer kan Pilates bli en spennende opplevelse for deg. Vi kan gjøre treningen så tøff du ønsker, men vi holder fokus på kvalitet i hver eneste repetisjon.

Kroppen din er smart. Dersom du er vant til å trene, vet du sikkert at det er lettest å få tak i og jobbe med de store muskelgruppene i kroppen. Kroppen din går og henter styrke der den er lettest og finne. Det betyr at du kanskje har ubrukte ressurser i kroppen som du aldri bruker. Pilates hjelper deg å finne dem og trene dem opp. Dermed endrer du bevegelsesmønsteret også under annen trening som dermed blir mer effektiv og du blir mindre utsatt for skader.

For deg som er opptatt av å ha en kropp som fungerer godt 

Pilates er omskolering av kroppen. Gjennom vaner, trening og kroppsholdning lager kroppen mer eller mindre hensiktsmessige bevegelsesmønster. Summen av hva vi gjør og hva vi ikke gjør er avgjørende for om kroppen kan fungere optimalt og smertefritt. Pilates utfordrer oss til å endre gamle bevegelsesmønster, slik at vi bruker kroppen mer hensiktsmessig. Dette tar det ofte tid å endre på. Har man jobbet kroppen inn i en type bevegelsesmønster over flere ti-år, sier det seg selv, at det krever litt tid og trening for å bevege seg ut av disse.

For deg som ikke liker at andre ser på deg når du trener....

Dessverre er det blitt slik at mange føler at kroppspress hindrer dem i å trene, eller å ha glede av å trene. Trening skal handle om glede og mestring, ikke ydmykelse eller selvpining. Ekilibre Pilates gir deg en mulighet til å bli venn med kroppen din og oppdage alt den er i stand til å gjøre, uten at noen dømmer deg. Kanskje kan Pilates være veien til et bedre selvbilde og en bedre selvfølelse?

For deg som er stiv og stresset og trenger et sted å hente nye krefter

Det ligger my god meditasjon i Pilates. Du glemmer resten av verden og blir helt fokusert på den bevegelsen du skal utføre. Ettersom både kroppen og hodet må engasjeres finner du en annerledes ro i kroppen og kjenner deg mindre stresset.