Vi holder pusten.....

Studio

Publisert 16.04.20

og det er IKKE normalt for en Pilates nerd

Det kan se ut som helsemyndighetene vil la oss åpne for å ha 1 til 1 privattimer fra slutten av april, men dette er ikke bekreftet og vi klamrer oss til håpet. I tillegg må vi se hva smittevernsreglene vil bli. Alle kundene våre skal få god informasjon om dette slik at de er godt forberedt. 

Det er sikkert at vi må regne med god tid mellom hver kunde, at alle må komme i treningsklær og ha med sin egen drikkeflaske. Dispenserne med hånddesinifisering er allerede plassert og vi har bestilt en ny kartong med desiniferingsmidler til apparatene. I tillegg blir det hyppig vask av studioet generelt.

Så fort vi har satt oss inn i de nye reglene vil vi kunne åpne og på bookingportalen kan du allerede nå reservere time fra 28. april. Dette med forbehold om at vi er i stand til å innrette oss i henhold til reglene om smittevern.

Gruppetimer vil vi etterhvert ha i Nordre Park, så fort den nye gressplenen der tillater det. Vi har en dialog med kommunen om det. Inntil da fortsetter Kristin å legge ut treningsvideoer på Facebook.

Alle vi som jobber, trener og tar instruktørutdanning hos Ekilibre Pilates gleder oss til å komme igang igjen, om det så er med døra litt på gløtt i begynnelsen. 

Velkommen tilbake!