Guri og Marthe er våre nye instruktører

Guri Og Marthe

Publisert 23.01.20

To av lærlingene våre er nå klare for å ta imot kunder både på spesielle gruppetimer og privattimer. Du kan få en god Pilatesopplevelse og samtidig hjelpe dem til å bli enda bedre

Guri og Marthe tar Pilates instruktørutdanningen sin hos Ekilibre Pilates. Opplegget vi bruker er fra Lolita San Miguel som er den ene av to som selv ble sertifisert av Joseph Pilates. Lolita San Miguel's Teacher Training Program er basert på klassisk og contemporary Pilates. Kurset er både krevende og omfattende og består av minimum 500 timer og det er mer enn de fleste. En viktig del av kurset er praksis og observasjon. Alle lærlingene bruker tid på selv å trene Pilates, observere privattimer og gruppetimer og selv undervise.  

Disse jentene har nå tatt hele kurset i matwork og første del av kurset på apparater. Det betyr at de har vår fulle tillit når de nå inviterer til gruppetimer eller privattimer. 

Lærlingene har satt opp faste gruppetimer, i tillegg til at du kan bestille deg en gratis prøvetime og privattime med dem. Da får du kvalitetstrening til halv pris. Maks 8 pers pr gruppe.

Gruppetime : kr 100/time (full pris kr 200)

Privattime : kr 300 /time (full pris kr 600)