Ny treningsmeny og nytt tilbud om å bli Ekilibre medlem

Ekilibre Banner Fb Host

Publisert 25.08.17

Møt høsten med mer og smartere trening

Selvsagt skal du få trene så mye Pilates du vil. Hver eneste uke. Og kroppen din vil takke deg ved å sørge for at du holder deg frisk gjennom den mørke høsten. Derfor lanserer Ekilibre et nytt medlemskap for deg som har fått sansen for å trene litt smartere og vil gjøre det regelmessig. 

Menyen er utvidet og tilpasset jobb, barnehage og skole. Medlemskapet på kr 1500 gir deg FRI adgang til alle gruppetimene og i tillegg får du privattimene til kun kr 600 og duo-timene til kr 400. Husk at du må melde deg på gruppetimene som tar maks 8 deltakere. I menyen under er gruppetimene markert med rosa og i de åpne feltene kan du booke alle andre timer. Oransje felt viser tider reservert for bedrifter.

BOOKING: Du kan booke både gruppetimer og privattimer via
MindBody bookingsystemet via web eller en app, eller kontakte
Kristin på telefon 47705363. 

Pilatesklassene med maks 8 deltakere passer for alle. Her finner du mye humor, treningsglede og godfølelse. Og viktigst av alt: hos Ekilibre kjører vi null prestasjonspress.


FINN DE GRUPPETIMENE SOM PASSER DEG:
• PILATES FOR MAMMA & BABY • PILATES FOR MORGENFUGLER
• PILATES TIL LØNSJ • PILATES ETTER JOBB

Private timer og duo-timene på Pilatesapparater med instruktør gjør gruppetimene mer effektive.Kombinasjonen gir deg en fantastisk treningseffekt og mestringsfølelse. Og prøvetimen er fortsatt gratis. Flere timer kan bli lagt til. Ikke nøl med å komme med ønsker!