Da er vi igang og det er bare å bestille prøvetime

Apningen

Publisert 02.09.16

Det ble en verdig åpning med mye god musikk, dans og lovord fra ordføreren og samarbeidspartnere

Det handler om lidenskap

Ekilibre Pilates er historien om en lidenskap for å hjelpe andre. På åpningen fikk de unge kunstnerne Emma Speight, Emily Collins og Marie Nilseng Barben vise sin lidenskap for musikk og dans. 

Joseph Pilates var aldri spesielt opptatt av å bli rik, men mer opptatt av at flest mulig skulle få glede av hans treningsmetode. Han ville ha den inn i skolen. Han ville at folk skulle slutte å ha  vondt i ryggen. Han ville at folk skulle bli lykkeligere.

Ekilibre Pilates er til for å hjelpe alle som vil ha hjelp. Livsglede og treningsglede er ingen selvfølge. Den kommer ikke av seg selv og den kan kveles. Hos oss krever vi respekt for kroppen og egne forutsetninger.

Lillehammer er en foregangsby

Ingen annen by på østlandet har et Pilatesstudio med alle Pilatesapparatene. Det passer godt for Norges OL-by å kunne tilby en type trening som er spesielt ettertraktet av toppidrettsutøvere. Men ikke bare det. Lillehammer befolkning er flinke til å holde seg i form og alle kan ha glede og nytte av å trene Pilates. 

Nå er bookingportalen som Ekilibre bruker via MindBody åpen og det er bare å laste ned appen og søke på Pilates. Da kommer du til Ekilibre og kan velge mellom en klasse/gruppetime (class) eller en privat prøvetime på apparatene (appointment). 

Direkte til booking av gratis prøvetime, klasse eller privat treningstime med Kristin

Alle kan trene Pilates - instruktøren sørger for at du får den treningen du trenger. Men du må prøve det og oppleve det for å forstå hva det er - og godfølelsen etterpå den er garantert!